CD opnemen

Je eigen cd opnemen als band, muzikant, zanger of zangeres? Bij TunesIM helpen we je graag. We werken samen met onze vaste muziekstudio “Studio A60” in Didam en werken daarnaast ook samen met andere muziekstudio’s. Professionals uit de muziekwereld helpen je met de cd maken. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en beheersen de techniek. Wij zorgen voor de juiste opnameapparatuur, ruimtes met goede akoestiek en draaien voor je aan de knoppen. Zorg jij voor de muziek?

Cd maken in verschillende muziekstijlen

Voor verschillende muziekstijlen heb je verschillende apparatuur, werkwijzen en kennis nodig. Dat weten wij als geen ander. De studio is verdeeld in verschillende opnameruimtes waarbij de akoestiek volledig naar wens is aan te passen. Zo kunnen we verschillende muziekinstrumenten tegelijk opnemen of juist kiezen om ze één voor één op te nemen. We adviseren graag hoe je het beste resultaat bereikt. Bijna alles is mogelijk. Dit is allemaal mogelijk bij TunesIM:

  • Rock
  • Metal
  • Rap
  • Punk
  • Klassieke muziek
  • Cd inzingen met (solo)zang of koorzang tot maximaal 50 personen

Cd opnemen met begeleiding

Ga je voor het eerst een cd maken of wil je een cd laten maken door professionals? Dan ben je bij TunesIM aan het juiste adres. Onze specialisten zijn opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de muziek business. Ieder heeft zijn eigen favoriete genres. Zo kunnen we je altijd optimaal begeleiden, wat voor soort muziek je ook maakt. Onze professionals hebben veel ervaring en geven graag advies, maar we luisteren ook naar jou als je precies weet wat je wil. Heb je juist behoefte aan meer tips en advies? Dan kun je aan de slag met een zangcoach of bandcoach.

Meer weten over je eigen cd opnemen?

Heb je nog vragen over opnames of wil je eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.