EP opnemen

De afkorting EP staat voor “Extended Play”. Dat betekent dat zo’n release meer tracks bevat dan een single, maar te weinig om een album (of LP) genoemd te worden. De speelduur van een EP varieert van 20 tot 25 minuten, vergelijkbaar met 4 tot 5 tracks.

Wil jij een EP opnemen? Heb je nog niet genoeg muziek voor een heel album, maar wil je wel aan de buitenwereld laten zien wat je kan? Wij helpen je graag met een EP opnemen! Onze professionals uit de muziekwereld werken samen met allerlei soorten bands, muzikanten, zangers en zangeressen. De muziekstudio heeft professionele opnameapparatuur, verschillende ruimtes met een fijne akoestiek en allerlei soorten instrumenten. Wij draaien aan de knoppen, jij zorgt voor de muziek.

Muziek opnemen in jouw stijl

Wat voor soort muziek je ook maakt, in de studio kunnen we jouw ideale EP opnemen. We hebben allerlei soorten opnameapparatuur en verschillende opnameruimtes waarbij de akoestiek aan te passen is aan jouw stijl. Onze professionals hebben een muzikale opleiding gedaan en jarenlange ervaring in de muziek business. Wil je als band alles in één keer opnemen of elk instrument apart? We denken graag mee over de juist dynamiek. Bijna alles is mogelijk. We kunnen allerlei soorten EP’s opnemen:

  • Rock EP
  • Punk EP
  • Metal EP
  • Rap EP
  • Klassieke muziek EP
  • EP met (solo)zang of koorzang tot maximaal 50 personen

EP opnemen met begeleiding

Je eerste EP opnemen? We begeleiden je graag van het begin tot het einde. Diverse instrumenten en professionele opnameapparatuur staan klaar in de studio, maar je mag natuurlijk ook je eigen spullen meebrengen. Onze ervaren specialisten begeleiden je bij elke stap en beheersen de techniek volledig. Weet je precies wat je wil? Dan beginnen we meteen met de EP opnemen. Heb je nog wat twijfels of behoefte aan advies, dan denken we graag mee. Wil je eerst nog een niveautje omhoog? Dan is een zangcoach of bandcoach ook interessant voor jou.

Meer weten over je eigen EP opnemen?

Heb je nog vragen over muziek opnemen of wil je eerst wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan bellen of mailen, wat jij fijn vindt. We geven je graag meer informatie.