Gastblogger worden?


Wil jij een van onze Gastbloggers worden?
Die mogelijkheid is er nu. Bij TunesIM merken we elke dag weer hoeveel muziekliefhebbers ons land kent. Ook merken we dat muziekliefhebbers en muzikanten hun kennis en vaardigheden erg graag willen delen met anderen. Daarom willen we onze Blog nu ook beschikbaar stellen aan muzikale gastbloggers. Een mooie manier om onder je eigen naam een groot publiek te bereiken!

Het onderwerp?
Een gastblog kan over van alles gaan, als het maar een link heeft met muziek. Van het beleven van, tot en met het uitvoeren van muziek en alles wat daarmee te maken heeft. Schrijf bijvoorbeeld een blog over de techniek achter een mengtafel, de ervaring van de muzikant in Coronatijd, hoe je een song schrijft, hoe de luisteraar de Coronatijd ervaart zonder festivals of schrijf over de ervaringen als uitvoerend artiest of als singer-songwriter. Heb jij  een interview met een artiest en wil je dit graag publiceren: ook dat kun je als gastblogger plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos en……. zeker mooi om te kunnen delen.

Wat bieden wij?
Wij zetten je naam, profiel en link naar je website bij het blog. Voor jou meer naamsbekendheid met eventueel meer verkeer naar je eigen website. Daarbij lift je gratis mee op het grote publiek en de goede zoekmachine-ranking van TunesIM.

Daarnaast bieden wij een *waardebon aan ter waarde van € 75,- die te besteden is binnen het aanbod van TunesIM of bij Studio A60*(1 waardebon per gepubliceerde gastblogger)

Interesse?
Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om verdere afspraken te maken over de onderwerpen, inhoud en zaken zoals plaatsing!

  • Ik wil graag een blog schrijven over (vul minimaal één onderwerp in)

Klik hier om terug naar de blogs te gaan