LP opnemen

Wil je als band, muzikant of solo artiest je eigen LP of album opnemen? Onze professionals met jarenlange ervaring in de muziekwereld helpen je graag. In de muziekstudio hebben we opnameapparatuur en verschillende ruimtes met goede akoestiek. Ook werken we samen met andere muziekstudio’s. We beheersen de techniek en draaien voor je aan de knoppen. Zo wordt vinyl opnemen heel simpel. Jij kan volledig focussen op de muziek.

Geluidsstudio platen opnemen

In de geluidsstudio kunnen we allerlei platen opnemen. We hebben diverse apparatuur en beheersen verschillende technieken. Elke muziekstijl heeft een eigen werkwijze en specifieke kennis nodig, dat weten wij als geen ander. De studio bestaat uit diverse opnameruimtes en de akoestiek is naar wens aan te passen. We kunnen alles tegelijk opnemen of verschillende instrumenten na elkaar. We helpen je graag de dynamiek te creëren waar jij naar op zoek bent.

In de geluidsstudio kunnen we deze platen opnemen:

  • Rock LP  opnemen
  • Metal LP opnemen
  • Punk LP opnemen
  • Rap LP opnemen
  • Klassieke muziek LP opnemen
  • Album opnemen met (solo)zang of koorzang tot maximaal 50 personen

Vilyl opnemen met begeleiding

Ga je voor het eerst een LP of album opnemen? Bij TunesIM kunnen we je begeleiden van het begin tot het eind. Onze specialisten hebben gestudeerd aan het conservatorium en flink wat jaren ervaring in de muziekwereld. We denken graag met je mee en geven advies om je album of LP nóg beter te maken. Weet je al precies wat je wil? Fijn, dan kunnen we meteen aan de slag. We luisteren naar jouw wensen en zorgen voor een eindresultaat waar jij blij mee bent.

Meer weten over je eigen LP opnemen?

Wil je meer informatie over een LP opnemen? Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Heb je veel behoefte aan begeleiding en advies? Dan is een studiocoach, zangcoach of bandcoach misschien ook iets voor jou!