Muziek workshop of masterclass: wat zijn de verschillen?

Bij TunesIM zijn we dol op muziek maken. Dat delen we heel graag met jou! Of je nu in een band speelt, bezig bent met zingen of geïnteresseerd bent in (podium)techniek: wij hebben een netwerk van professionals met jarenlange ervaring in de muziekbusiness. Bij ons kun je allerlei interessante muziek workshops en masterclasses volgen, voor beginners en gevorderden. Wat is precies het verschil tussen een workshop of masterclass? Dat lees je in dit artikel.

Muziek workshops

In onze workshops leer je alles over een specifiek onderwerp. Een ervaringsdeskundige uit de muziekwereld neemt je een dagdeel (meestal 4 uur) mee in zijn vakgebied. Je oefent praktijksituaties om direct ervaring en nieuwe ideeën op te doen.

We bieden de volgende workshops aan:

Muziek masterclass

Een masterclass heeft wat meer diepgang en kan daarom meerdere dagdelen duren, verdeeld over een aantal weken. Het doel van een masterclass is om meer inzicht te krijgen in het proces van muziek maken, opnemen en mixen. Tijdens een masterclass maak je verschillende opdrachten die naderhand worden besproken met een deskundige uit het vakgebied en de andere deelnemers. Zo leer je van een expert en van elkaar.

We bieden deze masterclasses aan:

Meer weten?

Heb je vragen over onze workshops en masterclasses? Of wil je iets anders leren in een echte muziekstudio? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden!