Muziekproducer

Wat is een Muziekproducer

Een muziekproducer of muziekproducent is de persoon die de verantwoordelijkheid heeft voor een opnamesessie in de muziekstudio. Afhankelijk van het muziekgenre en de studio-ervaring van de artiest neemt een producer een meer of minder prominente plaats in. Tot de minimale taken van de producer behoren het indelen van de opnametijd in de studio en het nemen van eindbeslissingen.

Wil je muziek opnemen en zoek je een muziekproducer om je te helpen met de muziekproductie? We begeleiden je graag van A tot Z. De professionals van TunesIM hebben jarenlange ervaring in de muziekwereld en beheersen de techniek. We weten precies hoe jij je moet voorbereiden op de opnames en hebben alle instrumenten en apparatuur al in huis. Ook kunnen we je helpen je muziek nóg beter te maken. We kijken samen naar wat je wil bereiken en zorgen dat je je doel zo snel en goed mogelijk bereikt.

Producer & studio

TunesIM werkt met verschillende professionals en muziekproducers. We hebben een eigen muziekstudio beschikbaar in Didam (regio Arnhem), maar werken ook samen met andere opnamestudio’s. Met ons uitgebreide netwerk in de muziekwereld kunnen we je veel bieden: opnameruimtes met een fijne akoestiek, opnameapparatuur, instrumenten, producers, studiomuzikanten; you name it. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij regelen het voor je.

Opleiding tot muziekproducer

Wil je zelf muziekproducer worden of meer leren over muziekproductie? Ook dat kan bij TunesIM! We bieden een workshop aan om zelf muziek te produceren voor beginners, voor gevorderden en voor Singer/Songwriter. In deze opleiding leer je alle ins en outs van muziekproductie. Ideaal als je zelf muziek wilt produceren, jezelf wil verdiepen of meer inzicht wil krijgen in de wereld van muziek.

Meer informatie muziekproductie

Wil je meer informatie over muziekproductie of samenwerken met een muziekproducer? Neem dan zeker eens contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Of bekijk direct online onze muziekstudio pakketten en prijzen.