De Muziekstudio

Op zoek naar een professionele muziekstudio? Voor onze studioactiviteiten werkt TunesIM samen met “Studio A60”  in Didam. De opnamestudio in regio Arnhem bestaat uit verschillende opnameruimtes met een prettige akoestiek die naar wens is aan te passen. Onze ervaren professionals zorgen voor de juiste techniek en begeleiding, zodat je opname altijd van de beste kwaliteit is.

Geluidsstudio voor verschillende muziekstijlen

De muziekstudio is geschikt voor allerlei stijlen muziek. Het is een opnamestudio voor metal, rock, rap, punk en klassieke muziek. Elke muziekstijl vraagt natuurlijk om specifieke kennis, apparatuur en een bepaalde manier van muziek opnemen. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in de muziekwereld. En ieder heeft eigen voorkeuren en specialismen. Zo kunnen we je altijd op de juiste manier begeleiden, welke soort muziek je ook maakt.

Zang, voice-over en koorzang opnamestudio

De geluidsstudio is ook geschikt voor het opnemen van (solo) zang, voice-overs en koorzang tot ongeveer 50 man. Als zanger(es) wil je volledig kunnen focussen op je stem en het maximale uit je performance in de studio halen. Dat begrijpen wij als geen ander. Bij TunesIM hebben we professionals die gespecialiseerd zijn in het opnemen van zang, leadvocals en backingvocals. Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring, zijn geduldig en weten op een positieve manier het beste in jezelf naar boven te halen. Als je het fijn vindt, kunnen we je ook helpen met zangcoaching.

Instrumenten in de muziekstudio

Op zoek naar een opnamestudio met piano, vleugel, gitaar of andere instrumenten? Geen probleem! In onze geluidsstudio is al veel beschikbaar voor wat je nodig hebt. Van (vintage) analoge apparatuur tot de modernste digitale techniek. Daarnaast is het mogelijk om de volgende instrumenten te gebruiken in de opnamestudio:

  • Orgel: Hammond B3000 met Leslie
  • Piano: Rhodes Mark 1 stage piano
  • Keyboard: Nord Stage 2
  • Yamaha vleugel
  • Pearl Drumkit
  • Diverse akoestische en elektrische gitaren
  • Diverse percussie instrumenten
  • Diverse digitale sounds

Een kijkje nemen in de muziekstudio?

Heb je vragen over de opnamestudio of wil je gewoon een keertje komen kijken? Dat kan! Neem even contact Contactmet ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Studio A60 zit in Didam, vlakbij Doetinchem. Het is een zeer prettige opnamestudio in regio Arnhem. Daarnaast werken we ook samen met andere muziekstudio’s.