PA-systeem “kennis op maat”

Op het podium wil je dat het geluid op een kwalitatief hoog niveau uit de speakers komt. Daarvoor werk je met een PA-systeem. Hoe zorg je voor kwaliteit? Hoe sluit je alles goed aan? Welke apparatuur heb je en hoe maak je daar optimaal gebruik van? Hoe maak je de ideale opstelling voor de backline en de bandleden? In deze cursus op maat ontdek je in 6 stappen hoe jij meer uit je apparatuur haalt.

Cursus op maat

De cursus PA-systeem ‘kennis op maat’ is maatwerk. We geven de cursus speciaal voor jou en je bandleden. We bekijken dus enkel de situatie die van toepassing is op jullie performance. Jullie krijgen je eigen workshopleider met jarenlange ervaring in de muziekwereld en met PA-systemen. Dit kun je verwachten:

✓ Individuele cursus op maat van 3 uur
✓ Datum en tijd bepalen we samen op basis van jullie wensen
✓ Professionele muziekstudio waarin we met jullie PA-systeem werken
✓ Ervaren professional uit muziekwereld als je workshopleider
✓ Persoonlijke aandacht en begeleiding
✓ Nu voor slechts € 236,- (excl. btw)

Aanmelden voor de cursus PA-systeem ‘kennis op maat’ of extra informatie opvragen?


Programma PA-systeem
kennis op maat’

In deze workshop gaan we vooral in op het upgraden van de kwaliteit van het geluid. We geven informatie over verschillende onderdelen die (nog) beter benut kunnen worden. In de opnamestudio bouwen we jullie apparatuur op. Stapje voor stapje gaan we in op hoe je de apparatuur plaatst, welke systemen je het beste kan gebruiken en hoe je alles correct aansluit. Uiteraard leer je ook waarom het één beter werkt dan het ander. Je leert bijvoorbeeld:

1. Een systeem ontwikkelen in het opstellen van de apparatuur
2. Speakers en backline plaatsen
3. Aansluiten en bekabeling
4. Inregelen van de mengtafel
5. In-Ear systeem / monitoren
6. Totale balans (bandopstelling, backline, In-Ear of monitor systeem en PA-systeem)

Het doel van deze workshop is om eerlijk en realistisch advies te krijgen over apparatuur en het gebruik. We willen dat jij het maximale rendement uit de apparatuur en je band gaat halen. Ook kunnen we advies geven over het upgraden van je apparatuur. We doen dit op basis van ‘systeemdenken’. We denken vanuit het ‘hart’ (meestal de mengtafel), zodat alle individuele apparatuur hier direct aan gekoppeld kan worden, zonder weer andere apparatuur nodig te hebben.

Meer informatie cursussen op maat

Wil jij je aanmelden voor deze cursus op maat of heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! We bieden diverse workshops aan, maar als je andere verzoekjes, vragen of ideeën hebt, dan is dat ook mogelijk. Laat ons weten wat jouw wensen zijn.