Prijzen muziekstudio

Wil je via TunesIM muziek opnemen in Studio A60? Bekijk hieronder de prijzen die we daarvoor aanbieden. Ook bieden we pakketten aan voor bands en zangers of zangeressen die een volledig album willen opnemen.

Alle vernoemde prijzen op deze site zijn inclusief geluidstechnicus en exclusief 21% btw. Wij vragen bij het aangaan van een overeenkomst een aanbetaling van 50%.

Prijzen per uur of per dag

Wil je onze muziekstudio gedurende een aantal uur of een hele dag huren? Dan gelden de volgende prijzen.
Er is hierbij altijd een geluidstechnicus aanwezig.

  • 1 tot 4 uur: € 58,- per uur
  • Blok langer dan 4 uur: € 55,- per uur
  • Hele dag (9 uur incl. pauzes): € 450,-

De opnametijden stemmen we af op jouw wensen. In principe zijn we geopend tussen 10:00 en 22:00. Opnemen in het weekend is, in overleg, ook mogelijk.

Prijzen hele dagen

Ga je met TunesIM meerdere dagen in de muziekstudio aan de slag mét een studiotechnicus? Dan gelden de onderstaande prijzen. Om te profiteren van de korting hoef je de dagen niet aaneengesloten te plannen. We zijn flexibel, dus overleg even met ons wanneer je de dagen wil inplannen.

  • 3 tot 6 studiodagen € 427,50,-  per dag   (5% korting)
  • 6 tot 9 studiodagen € 405,-  per dag  (10% korting)

Prijzen zangopnames

Ben je een zanger(es) zonder band en wil je graag muziek opnemen met een orkestband? Wil je echt een goede opname laten maken, dan heb je gemiddeld 2 tot 3 uur nodig per song. We helpen je met de zang opname, editing, mixen en mastering.

Als indicatie:

  • Promo song (2 uur) € 125,-
  • Promo song incl. vocal coaching (2 uur) € 216,-
  • EP vocal productie voor 4 songs (4 uur) € 224,-
  • EP vocal productie voor 4 songs incl. vocal coach (4 uur) € 394,-

Bovengenoemde prijzen zijn een indicatie. Aan de hand van een intakegesprek bieden wij een prijs op maat aan. Deze prijzen zijn exclusief orkestband. Je kunt tegen bijbetaling gebruik maken van een orkestband van ons of zelf muziek meebrengen.

Prijzen single, EP of album opnemen

Wil je een compleet album opnemen? Daar komt veel bij kijken. We hebben we allerlei mogelijkheden. We kunnen je van A tot Z begeleiden, meehelpen je idee uit te werken of onze ervaren studiomuzikanten kunnen muziek inspelen voor op je album. Alle vormen van maatwerk zijn mogelijk.

Vragen over prijzen voor muziek opnemen?

Heb je nog vragen over de bovenstaande prijzen of ben je benieuwd hoeveel tijd je ongeveer nodig hebt voor jou project? Neem even contact met ons op via e-mail of telefoon en we helpen je graag verder.