Rate My Music

15 procent korting

Laat je muziek beoordelen! Wat vinden professionals uit de muziekwereld van jouw beste track? Stuur je beste liedje in, ontvang een professionele review en maak elke maand kans op de titel Beste Track van de Maand! TunesIM kiest elke maand een top 5 uit alle inzenders en de winnaar van de maand ontvangt mooie prijzen:

 • “Beste Track van de maand” met je track en een exclusief promotie interview op onze website
 • Kans op een gratis studio opname inclusief videoclip!

De overige 4 beste tracks worden ook in de spotlights gezet en op deze website gepresenteerd, inclusief linkjes naar je eigen platformen.

Nu tijdelijk met 15% Coronakorting!

Je muziek laten beoordelen

Stuur je beste track in en laat je muziek beoordelen door een professional. Elke inzending ontvangt een professionele review van het nummer dat is ingezonden, ook als je niet in de top 5 eindigt. Een muziekkenner en/of muzikant zal je muziek beoordelen op de volgende punten:

 • Lyrics & tekst
 • Originaliteit
 • Dynamiek, samenhang en muzikale schema’s
 • Commerciële potentie

Dit is dé kans om te ontdekken hoe een professional met jarenlange ervaring in de muziekwereld tegen jouw muziek aankijkt! Het maakt niet uit wat voor soort muziek je maakt, wij hebben altijd een reviewer die bekend is met het genre.

Maak kans op mooie (muzikale) prijzen

Doe je mee, dan ontvang je altijd een professionele review van jouw muziek. Daarnaast kiest de muzikale jury van TunesIM een top 5. Deze 5 beste tracks van de maand worden op onze website in de spotlights gezet en de nummer 1 ontvangt de volgende prijzen:

Promotie interview

Onze muzikale reporter neemt persoonlijk contact met je op voor een interview per telefoon, Skype of e-mail. Het artikel over jou / je band verschijnt op onze website inclusief foto, link naar je website en andere (social) kanalen zoals Spotify of YouTube. Als je wil, vermelden we je e-mail adres zodat lezers contact met je kunnen opnemen.

Kans op gratis studio opname & videoclip

Alle winnaars van de Beste Track van de Maand maken automatisch kans op een unieke studiosessie. Het winnende nummer wordt gratis in akoestische versie opgenomen in onze studio, inclusief videomateriaal! Zo heb je meteen een videoclip bij je toptrack. De video plaatsen we op onze website én ontvang je zelf, zodat je hem kan gebruiken voor je eigen promotie. Drie keer per jaar – dus eens in de 4 maanden – verkiezen we een winnaar van de studiosessie.

Rate My Music regels & inschrijven

Wil jij je muziek laten beoordelen, een review ontvangen en kans maken op de titel Beste Track van de Maand? Houd dan rekening met het volgende:

 • Je inzending hoeft geen professionele productie te zijn, we verwachten wel kwaliteit
 • Inschrijven kost normaal € 40,- per track.  Nu tijdelijk met 15% korting voor € 34,-  (Dit is incl. 21% btw)
 • Stuur je track in vóór het einde van de maand naar TunesIM via het inschrijfformulier Rate My Music.
 • Je doet mee aan de wedstrijd in de maand waarin we je mailtje ontvangen
 • Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail. Heb je geen bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op
 • De top 5 en winnaar ontvangen bericht per e-mail

Meer informatie over muziek laten beoordelen

Met deze winactie geven we je graag de kans om feedback te ontvangen van professionals en zetten we talenten in de spotlights. Heb je nog vragen over Rate My Music? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer!