Single opnemen

Wil jij je eigen single opnemen? Bij TunesIM helpen we bands, muzikanten en solo artiesten met een single opnemen in een opnamestudio.
We werken met opgeleide professionals die jarenlange ervaring hebben in de muziekwereld. de studio heeft instrumenten, opnameapparatuur en verschillende opnameruimtes. Wij draaien aan de knoppen, jij zorgt voor de muziek!

Single opnemen opnamestudio

Je kan allerlei soorten single opnemen in de opnamestudio. Voor diverse stijlen muziek heb je specifieke opnameapparatuur, werkwijzen en kennis nodig. Die hebben we. Ook is de akoestiek van de verschillende opnameruimtes naar wens aan te passen.
Wil je opnemen met een geluidsband? In één keer meerdere instrumenten opnemen? Of juist met volledige focus en aandacht één muziekinstrument tegelijk opnemen? Het kan allemaal. Wij denken graag met je mee en bijna alles is mogelijk.

Bij TunesIM kun je de volgende singles opnemen:

  • Rock single
  • Punk single
  • Metal single
  • Rap single
  • Klassieke muziek
  • Single opnemen met (solo)zang of koorzang tot maximaal 50 personen

Single studio met begeleiding

Ga je voor het eerst een liedje opnemen? Dan begeleiden we je graag in het gehele proces. Onze professionals uit de muziekwereld kunnen tips en advies geven zodat jouw single nóg beter wordt. Ben je nog een beginner? Dan is een studiocoach, zangcoach of bandcoach misschien ook iets voor jou. We zijn heel flexibel, denken graag met je mee, maar luisteren ook naar jou als je al precies weet wat je wil. Samen zorgen we ervoor dat je een single gaat opnemen waar je helemaal tevreden over bent!

Meer weten?

Wil je meer informatie over een single maken? Lees dan meer over de muziekstudio of neem vrijblijvend contact met ons op. Je kan altijd even bellen of mailen: we geven je graag meer informatie en advies.