Tekst of voice-over inspreken

Wil jij zelf een voice-over opnemen of tekst inspreken? Dat kan in de opnamestudio. De studio bestaat uit verschillende opnameruimtes met een fijne akoestiek, die ook nog eens naar wens is aan te passen. Onze opgeleide professionals hebben jarenlange ervaring en helpen je met de techniek. We hebben alle apparatuur die jij nodig hebt. Wij draaien aan de knoppen, jij zorgt voor de tekst en stem.

Geluidsstudio voice-over of audio inspreken

Het is mogelijk om allerlei soorten tekst of voice-overs in te spreken. Wij hebben uiteraard de juiste professionele apparatuur en microfoons voor handen. Ook het opnemen van meerdere stemmen is geen probleem. Dit kan tegelijk of één voor één. Wat zorgt voor het beste resultaat bepalen we aan de hand van wat je wil bereiken. Onze ervaren professionals denken graag met je mee.

Bij TunesIM is het volgende mogelijk:

  • Voice-over inspreken
  • Tekst inspreken
  • Audio inspreken
  • Voorleesboek inspreken
  • Podcast opnemen
  • (solo)zang en muziek opnemen

Tekst inspreken met begeleiding

Ga je voor het eerst audio of tekst inspreken? Wij begeleiden je graag in elke stap van het proces. Eerst stellen we vast wat het eindresultaat moet worden. Aan de hand van jouw wensen passen wij de akoestiek van de opnameruimte(s) aan. Heb je daarbij nog tips en advies nodig dan staan onze geluidsspecialisten voor je klaar. We denken met je mee, gaan aan de slag en draaien aan de knoppen. Weet je al precies wat je wil? Dan werken we zo snel mogelijk toe naar de opname waar jij blij mee bent. Efficiënt en professioneel, zodat jij alleen maar hoeft te focussen op de tekst en stem.

Meer weten over een voice-over inspreken?

Wil je meer informatie over voice-over inspreken of andere audio inspreken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag via e-mail of telefonisch, net wat jij prettig vindt.