Zangcoaching

zangcoach

Ga je in je eentje de studio in om zang op te nemen? Vind je het spannend om op te treden? Of kan je nog wat hulp gebruiken bij het vinden van je eigen stijl? Kies dan voor een samenwerking met een zangcoach. Onze zangcoaches hebben jarenlange ervaring in de muziekwereld en helpen je graag een betere en zelfverzekerde artiest te worden.

Wat doet een zangcoach?

Wat een zangcoach voor jou kan betekenen, is afhankelijk van wat jij nodig hebt. Ben je een beginnende zanger of zangeres of heb je al flink wat ervaring en ga je je eerste serieuze album opnemen? Een vocal coach van TunesIM helpt je graag op basis van jouw persoonlijke wensen. Een zangcoach kan je bijvoorbeeld helpen met:

  • Het voorbereiden van studio opnames
  • Begeleiden en coachen tijdens het opnemen van zang
  • (Online) Coaching op stemgebruik en optimale prestaties
  • (Online) Hulp en vaardigheden bij het onderhouden van je “instrument” (de stem)
  • (online) Het verbeteren van je performance

Vocal coach prijzen

Wat kost een zangcoach? Dat is afhankelijk van jouw vraag. Wat is je niveau? Wat wil je allemaal leren of verbeteren? Op basis van jouw wensen en gewenste resultaat kunnen we bepalen welke zangcoach bij je past en hoeveel zangcoaching je nodig hebt. We maken dan een op maat gemaakte prijs voor je. Informatie of een indicatie van de kosten opvragen is altijd gratis en vrijblijvend.

Meer weten over muziek zangcoaching?

Weet je nog niet of zangcoaching iets voor jou is en wil je vrijblijvend wat meer informatie? Benieuwd naar de mogelijkheden van muziek- en studio zangcoaching? Neem dan gerust contact met ons op. Je informeren je graag over de mogelijkheden.